Støt Oprør for Livet 2020

By Extinction Rebellion Danmark

{{ shares.facebook | thousands }}

Total shares

Vi står i en kollision af globale kriser

Klima- og miljøkatastrofe, COVID-19, strukturel racisme og økonomisk ulighed. Alle er de symptomer på et uholdbart og udemokratisk system understøttet af passive politikere, ukritiske medier og virksomheder der sætter egen profit over planetens sundhed.

Isen smelter, skovene brænder & hundrede millioner af mennesker vil blive tvunget på flugt. Det kan ikke fortsætte.

Politikerne undlader handling

Politikerne ignorerer den massive støtte befolkningen har vist for retfærdig handling mod miljø- og klimakrisen. De sætter økonomiske interesser over folkets vilje. De leder os mod udryddelse.

Coronakrisen har vist os behovet og muligheden for gennemgribende forandringer i samfundet. Når viljen er der, er mulighederne der. Tiden er inde til at kræve reel handling.

Oprør af civil ulydighed 

Civil ulydighed har været et historisk effektivt middel til at skabe store samfundsforandringer. Lige fra kampen for kvinders rettigheder, borgerrettighedsbevægelsen, arbejderbevægelsen og homoseksuelles rettigheder, har civil ulydighed spillet en essentiel rolle.

Fra d. 16-20 september går vi på gåden og bryder respektfuldt med loven for at skabe offentlig opmærksomhed omkring miljø- og klimakatastrofen, og tvinge politisk handling igennem. 

Den eneste måde hvorpå vi kan opbygge et retfærdigt system, er ved at tage demokratiet tilbage til folket. Derfor kræver vi et ægte borgerting med reel magt, der skal komme med de nødvendige og retfærdige løsninger på denne katastrofe.

Du kan hjælpe os!

Alle bidrag går ubeskåret til vores oprørsuge i september. Vi er en 100 % frivilligdrevet bevægelse. Pengene går derved til at skaffe essentielle materialer, lave effektiv kunst, mobilisere folk samt at træne og støtte rebeller landet over.

Hvis der skulle være penge i overskud efter oprøret går dette til Extinction Rebellions fortsatte arbejde i Danmark.

    {{ giver.full_name}}

    {{ giver.created_at }}
    {{ currencyConversion(giver.currency) }}

    kr {{ currencyConversion(giver.currency) }}{{ giver.don_amount }}


    Offline donation

Team Members

Rune Popp

Loading...